2016. jan 06.

Köszöntő

írta: Skerlecz Petra
Köszöntő

Üdvözöllek!

Skerlecz Petra vagyok, táplálkozás szakértő, dietetikus.

A helyes és tudatos táplálkozási szokások elsajátítása már gyermekkorban rendkívül fontos. Ahhoz, hogy a kicsik (és persze a nagyok is) minden élethelyzetben a legjobb formájukat tudják hozni elengedhetetlen a szervezet megfelelő tápanyagokkal történő ellátása. Ez azonban egyáltalán nem egyszerű feladat, a szülőknek szembe kell nézniük a családi szokásokkal, táplálkozási hagyományokkal és az aktuális étrendi trendekkel, meg kell birkózniuk a gyártók, a média és az élelmiszer marketing gyermekeket befolyásoló hatásával. 

Hiszek abban, hogy mint szülő Te is a legjobbat szeretnéd gyermekednek. A Táplálkozás-nevelde azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtsunk Neked eligazodni a táplálkozással kapcsolatos információ áradatban, leleplezzük a tévhiteket, érthető és hiteles információt szolgáltassunk a táplálkozástudomány legújabb eredményeiről, a szakértő szemével vizsgáljuk meg a gyermekeknek (és felnőtteknek) szánt termékeket és tanácsainkkal hozzájáruljunk ahhoz, hogy mindig tudatosan dönts abban, mi kerüljön gyermeked tányérjára.

kids_games_nutrition_fun.gif

(kép forrása: Internet)

Amit biztosan megtalálsz az oldalon:

  • Amit tudnod kell rólunk - Szeretnénk, ha Te is bátran fordulnál hozzánk problémáiddal, kérdéseiddel és aggályaiddal, ezért bizalmad elnyerése érdekében egy rövid leírás segítségével ismerkedhetsz meg velünk. 
  • Cikkek a táplálkozásról - A táplálkozástudomány eredményeinek vizsgálata szakértő szemmel.
  • Élelmiszertesztek - Megvizsgáljuk az egyes élelmiszereket, összehasonlítjuk beltartalmi értékeiket, segítünk eldönteni melyik a legjobb választás gyermeked számára.
  • Tányérmesék - A Dörmögő Dömötör magazinnal közreműködve mesés formában mutatjuk be gyermekednek hogyan kerülnek élelmiszereink a termőföldről az uzsonnás dobozba, játékos formában megismertetjük őket az egészséges táplálkozás alapjaival.
  • Receptek kicsiknek és nagyoknak -  Olyan egészséges receptalternatívákat mutatunk Neked, amelyet könnyedén, játszva elkészíthettek gyermekeddel, ezáltal már egészen kis korban betekintést nyerhet az ételkészítés világába, nyitottabbá válhat az új ízek és alapanyagok kipróbálására
  • Szolgáltatásaink - Ebben a menüpontban megtalálod, az aktuális programjainkat, előadásainkat, foglalkozásainkat. 
  • Kapcsolat - Ebben a pontban megtalálhatod elérhetőségeinket.

 

A Táplálkozás-nevelde blog mellett számos érdekes információra bukkanhatsz Facebook oldalunkon is, melyet a www.facebook.com/taplalkozasnevelde címen érhetsz el. 

 

A köszöntő után további jó böngészést és hasznos információ szerzést kívánunk!

 

Üdvözlettel a Táplálkozás-nevelde csapata!

 

 

 

Szólj hozzá

egészség gyermekek táplákozás tudatostáplálkozás gyermektáplálkozás tudatosválasztás