2016. jan 03.

Szolgáltatásaink

írta: Skerlecz Petra
Szolgáltatásaink

Egyéni tanácsadás

 

Lehetőséged van arra, hogy szakembereinkkel egyéni konzultációs időpontot egyeztess. Egy előzetes telefonos/e-mail-es/skype-os megbeszélés alapján a konzultáció formája és időtartama a felmerült kérdéseknek, céloknak megfelelően változik.

Miért válasszam ezt?

Személyre szabottan, egyénileg foglalkozunk a gyermekeddel vagy saját magaddal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, elérni kívánt célokkal. Kielemezzük a Te vagy gyermeked étrendjét és táplálkozási szokásait, testösszetétel mérés segítségével meghatározzuk jelenlegi állapotát. 

Hogyan kérhetek időpontot? 

Részleteket és időpontot e-mailben vagy Facebook oldalunkon keresztül tudsz egyeztetni.

 

Csoportos tanácsadás

 

A csoportos tanácsadás során lehetőséged van arra, hogy hasonló érdeklődésű barátaiddal, gyermeked barátainak szüleivel, kollégáiddal közösen vehessetek részt szakértőink által tartott előadáson, együtt vitathassátok meg kérdéseiteket. A foglalkozás mindig az adott igényekhez igazodik, így lehetőséged van egy közös beszélgetésre, főzésre vagy akár egy bevásárló túrára is szakértőinkkel. 

Miért válasszam ezt?

A csoportos foglalkozás előnyeit kihasználva több nézőpontból közelítjük meg a kérdéseket, közösen keresünk rá válaszokat. A tanácsadás során egyénileg és csoport szinten is foglalkozunk a felmerülő problémákkal.

Hogyan kérhetek időpontot?

Részleteket és időpontot e-mailben vagy Facebook oldalunkon keresztül tudsz egyeztetni.

 

6 hetes életmód váltó program

Életmód váltó programunk keretében minden nap egy e-mailt kapsz, 6 héten keresztül. 

Tudjuk, hogy a jól bevált, napi rutinunkon nehéz változtatni, főleg ha ez gyermekeinket is érinti. Abban szeretnénk a segítségedre lenni, hogy a napi egy tanács, tipp, recept és nyersanyag ismertető segítségével könnyedén és tudatosan az egészséges életmód útjára léphess. A leírásokban nem csak az adott lépést találod meg, egy rövid magyarázattal a miértekre is választ kaphatsz. 

Miért válasszam ezt?

A program legnagyobb előnye, hogy a tanácsadás eléréséhez nem kell elutaznod, elolvasása és értelmezése nem vesz túlságosan sok időt igénybe. Az életmód váltás során sokan elvesztik kezdeti lelkesedésüket, támogatás hiányában abbahagyják törekvéseiket. Az e-mailes tanácsadás során azonban Mi végig melletted állunk és minden nap megerősítünk abban, hogy ne add fel.

Hogyan jelentkezhetek a programra?

Részleteket és további információkat e-mailben vagy Facebook oldalunkon keresztül tudsz kérni.

 

Kiscsoportos foglalkozás gyermekeknek

 

A Táplálkozás-nevelde csapata rendkívül fontosnak tartja, hogy ne csak a szülők ismeretei bővüljenek, hanem már az egészen kicsi gyermekeknek is lehetősége nyíljon megismerkedni az egészséges táplálkozás alapjaival. A szervezett, játékos foglalkozások keretében a kicsik viccesen, mesés formában ismerkedhetnek meg a tápanyagokkal, vitaminokkal és élelmiszerekkel. A közös főzések és egyszerű kísérletek során a tudatos táplálkozás beépül a gyermekek mindennapjaiba.

Miért válasszam ezt?

A kiscsoportos foglalkozást azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy gyermekeik egy játékos, gyermekeknek szóló, mégis tanító jellegű programban vegyenek részt, ahol szakértőink segítségével, csoportosan fejlődhetnek. 

Hogyan jelentkezhet gyermekem a programra?

Részletekről és a csoportos foglalkozások helyszíneiről további információkat e-mailben vagy Facebook oldalunkon keresztül tudsz kérni. 

 

Egészségprogramok, egészségnapok, előadások

 

Vállalatok, baráti társaságok, egyéni jelentkezők felkérésének eleget téve, szakmai tanácsadással és konzultációval egybekötött egészségnapot vállalunk.

Segítünk az életmód helyes irányba történő átalakításában. Emellett játékos feladatokkal, előadásokkal, közös ételkészítéssel, testösszetétel méréssel ösztönzünk Téged abban, hogy egészségesebb életmódra törekedj vagy új alapanyagokkal, technikákkal ismerkedj meg. 

Legyen szó

  • csapatépítésről,
  • baráti összejövetelről,
  • lánybúcsúról

mi segítünk ezt megvalósítani.

Hogyan kérhetek időpontot?

Részletekről  e-mailben vagy a Facebook oldalunkon keresztül kérhetsz további információkat. 

 

Szólj hozzá